Pröva dina vingar!

Framtidens Entreprenör 2020 - Är du det nya Karma?

För sjunde året i rad arrangerar Carnegie och SvD initiativet Framtidens Entreprenör - tävlingen som erbjuder en mötesplats för kapital och bolag med tillväxtambitioner.

 

Anmäl ditt bidrag här 

 

Årets jury består av:

Sophie Stenbeck - Investerare och grundare till organisationen Remedee i Los Angeles samt styrelseordförande i Hugo Stenbecks stiftelse i Sverige.  

Ann Grevelius - Styrelseproffs och riskkapitalist med flera års erfarenhet från storbanksvärlden.

Elsa Bernadotte - Medgrundare till matsvinns-appen Karma. Tidigare vinnare av Framtidens Entreprenör.

Charlotte Ljung - Entreprenör och familjeföretagare inom Dux-koncernen. 

Peter Dahlberg - Privat investerare och entreprenören bakom Anicura.

Björn Jansson - VD och Koncernchef för Carnegie. Brinner för entreprenörskap. 


Vilka kan tävla och vad innebär det? 

Driver du ett företag med förutsättningar att bli framgångsrikt, långsiktigt hållbart och unikt, men saknar kapital och en bredare kännedom? Anmäl dig till Framtidens Entreprenör och tävla om möjligheten att få professionell rådgivning, exponera ditt företag i SvD:s kanaler, presentera din idé för investerare och vinna ett skräddarsytt kunskapspaket av Carnegie. 

Om ditt bidrag väljs ut blir du inbjuden till en pitchträning och träff med årets jury. Därefter kommer ditt bidrag tillsammans med nio andra att exponeras på www.svd.se.

Fyra bidrag väljs ut av årets jury och ett bidrag kommer att röstas fram av SvDs läsare till finalen den 19 november där de fem utvalda bidragen får träffa potentiella investerare från Carnegies nätverk.Ett av de fem bidragen kommer att väljas till Framtidens Entreprenör 2020. 


Anmälan

 Registrera din anmälan i formuläret nedan. Anmälningsperioden är öppen till och med den 30 september och bidragen utvärderas löpande. Anmälan omfattar en kortfattad beskrivning av företaget, bolagets marknadsförutsättningar, grundläggande finansiell information, samt en presentation av nyckelmedarbetare bakom företaget. Försök fylla i så mycket du kan om bolaget. Det du inte kan svara på, går det bra att hoppa över. 

Om du har en färdig affärsplan går det bra att ladda upp den och då behöver du inte svara på frågorna utan klickar dig direkt till slutet av ansökningsformuläret. 

Så här går anmälan till steg för steg.

 

Klicka här för att gå vidare till anmälan>

Personuppgifter som lämnas i samband med anmälan nedan behandlar vi med hänsyn till gällande personskyddslagstiftning. Läs mer om behandling av personuppgifter

 

 

  

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2020. Alla rättigheter är reserverade.